Monday, June 22, 2015

Chile: Pollo a la crema

Muy fácil pero muy rico!! Coma con arroz blanco si te quieres. No tengo foto pero confíen en mi. 

Ingredientes:
8 filetes de pechuga heladas
½ cebolla
1 cucharadita de pimienta
1 cucharadita de sal
2 cucharaditas de curry
¾ taza de crema

1. Pique la pechuga
2. Pique la cebolla. En un sartén con aceite sobre fuego medio-alto, fría la cebolla con la pimienta y el sal.
3. Cuando la cebolla comienza a dorar, ponga toda la pechuga cortada. Después de 5 minutos, eche el curry. Cuando el pollo está cocido, eche la crema. Mueva hasta que completamente revuelto. Agregue sal si quiere.

Super easy but really delicious!! Eat with white rice if you love yourself. No photo but trust me. 

Ingredients:
8 frozen chicken breast fillets
½ onion
1 teaspoon of black pepper
1 teaspoon of salt
2 teaspoons of curry
¾ cup of heavy cream (“crema” in Spanish, idk ppl u figure it out. Peace.)
oil

1. Cut the chicken breasts in bite-sized pieces
2. Chop the onion. In a frying pan with oil over médium-high heat, fry the onion with the pepper and the salt
3. When the onion begins to fry, put the chicken breast. After 5 minutes, putt he curry flavoring. When the chicken is cooked, add the heavy cream. Move until ingredients are mixed. Add salt if you want.


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