Muy fácil
pero muy rico!! Coma con arroz blanco si te quieres. No tengo foto pero confíen en mi.
Ingredientes:
8 filetes
de pechuga heladas
½ cebolla
1
cucharadita de pimienta
1
cucharadita de sal
2
cucharaditas de curry
¾ taza
de crema
1.
Pique la pechuga
2.
Pique la cebolla. En un sartén con aceite sobre fuego medio-alto, fría la
cebolla con la pimienta y el sal.
3.
Cuando la cebolla comienza a dorar, ponga toda la pechuga cortada. Después de 5
minutos, eche el curry. Cuando el pollo está cocido, eche la crema. Mueva hasta
que completamente revuelto. Agregue sal si quiere.
Super
easy but really delicious!! Eat with white rice if you love yourself. No photo but trust me.
Ingredients:
8
frozen chicken breast fillets
½ onion
1
teaspoon of black pepper
1
teaspoon of salt
2
teaspoons of curry
¾ cup
of heavy cream (“crema” in Spanish, idk ppl u figure it out. Peace.)
oil
1. Cut
the chicken breasts in bite-sized pieces
2. Chop
the onion. In a frying pan with oil over médium-high heat, fry the onion with
the pepper and the salt
3. When
the onion begins to fry, put the chicken breast. After 5 minutes, putt he curry
flavoring. When the chicken is cooked, add the heavy cream. Move until
ingredients are mixed. Add salt if you want.
No comments:
Post a Comment